Echipa de handbal Corona Brașov se antrenează în aceste zile în Poiana Brașov, acolo unde cei doi tehnicieni, Bogdan Burcea și Dumuitru Berbece, împreună cu preparatorul fizic Marius Ghrancea pun accentul pe pregătirea fizică a sportivelor. ,,Este o perioadă în care trebuie să ne punem la punct cu pregătirea fizică, pentru că pentru noi va fi o lună ianuarie de foc, cu meciuri extrem de importanete și trebuie să ne luăm topate măsurile de precauție că le vom face față cu succes. Fetele răspund foarte bine la antrenamente, chiar dacă sunt la o intensitate mai ridicată. Eu sunt mulțumit de felul în care ele răspund pentru că se mobilizează foarte bine, fiind conștiente că pentru ele lucrează.Cu siguranță vom juca și câteva partide amicale, de care avem mare nevoie în această perioadă. Este important să avem meciuri de verificare, pentru că așa cum am mai spus, pentru noi urmează o lună plină, în care vom juca atât în campionat cât și în cupele europene”, a declarat antrenorul principal Bogdan Burcea.
În această săptămână, jucătoarele Coronei au avut inclus în program câte două antrenamente pe zi, ambele de pregătire fizică.
În această perioadă, echipa de handbal Corona Brașov negociază cu două jucătoare care ar putea ajunge la Brașov. ,,Sperăm ca în această perioadă să reușim să transferăm cele două jucătoare cu care clubul este în discuții. Fără doar și poate avem nevoie de întăriri, în condițiile în care am avut parte și de multe accidentări. Este important ca ele să ajungă cât mai repede la Brașov pentru a putea intra în programul de pregătire”, a mai spus Bogdan Burcea.

 

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.