Baschetbalistele de la Olimpia CSU Braşov au făcut spectacol în acastă după amiază, in sala sporturilor Dumitru Popescu Colibaşi. Într-o partida disputată în devans, ce a contat pentru etapa a 16-a a Ligii Naţionale, fetele antrenate de Dan Calancea şi Nenad Marinkovic au făcut un antrenament cu public, contra celor de la CS Municipal Satu Mare. Fără Carla Bartee (plecata în SUA, pentru funeraliile bunicii), cu titularele Irimia, Pesovic şi Sharpe, doar câteva minute pe teren, Olimpia CSU Braşov s-a impus categoric, cu 98-39 (29-9, 28-9,16-12,25-9 ). A ieşit în evidenţă foarte tânăra Maria Ferariu (15 ani!), care a fost coşgetera meciului, cu 27 de puncte! Dealtfel, în acest meci, au fost folosite mai multe junioare, Brezoi, M.Ferariu, Bogăteanu, care, alături de…deja consacrata Ana Ferariu, au lăsat o frumoasă impresie. Punctele formatiei noastre au fost reusite de M.Ferariu 27,Chis 15, Haas 13,A.Ferariu 11, Pesovic 7, Brezoi 7, Mitic 6,Sharpe 6, Ardelean 4, Bogateanu 2.

Dan Calancea,antrenor Olimpia CSU Braşov:

,,Pentru noi a fost practic un meci de antrenament. Trei sferturi din acest joc, am folosit formatia U 16 si U18 a clubului nostru. La doar 15 ani, Maria Ferariu a marcat 27 de puncte, a avut 12 recuperări şi 5 intercepţii, performanţe foarte greu de realizat la această vârsta în Liga Naţională!!

Pentru Olimpia CSU Braşov, care se află în continuare pe locul secund în clasamentul Ligii Naţionale de baschet feminin, urmează un alt meci facil, cu Rapid, în deplasare, după care derby-ul primelor două clasate, acasă, în compania liderei Sepsi Sf. Gheorghe
Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.