Ghinion si-n moarte

Ghinion si-n moarte

0 353

Dupa ce a scapat in luna octombrie a anului trecut dupa un teribil accident in care doua personae si-au pierdut viata, o tanara brasoveanca de numai 20 de ani, Andreea S., a decedat. Fata s-a inecat in timp ce manca.
Andreea, implicata in accidentul de pe strada Carpatilor, din Brasov, in urma caruia si-au pierdut viata bunele ei prietene, Ramona Pasare si Loredana Biciusca, a murit in Mangalia, unde se afla la recuperare, potrivit adevarul.ro.
In seara de sambata 9 octombrie anul trecut Andreea Serban, alaturi de doua prietene, Loredana Biciusca si Ramona Pasare au mers impreuna la o discoteca, iar la plecare, spre dimineata, au urcat in masina unui tanar pe care l-au cunoscut in local. Desi acesta din urma era ametit, el se oferise sa le duca acasa. Catalin Chita, de 21 de ani, a condus cu viteza iar din raportul politiei reiese ca pe asfalt era umezeala, astfel incat la un moment dat a scapat controlul volanului si a intrat intr-un stalp. Impactul a fost atat de puternic incat Loredana si Ramona si-au pierdut viata pe loc, in timp ce Andreea a fost accidentata grav. Ea a stat 23 de zile in coma. Cum soferul a scapat doar cu cateva zgaraieturi, el este in prezent cercetat pentu ucidere din culpa si risca pana la 15 ani de inchisoare. Din nefericire, familia si prietenii tinerei, care sperau ca aceasta sa se insanatoseasca o vor conduce acum pe ultimul drum. Dupa teribilul accident din octombrie si dupa zilele de coma aceasta se lupta in fiecare zi sa supravietuiasca unei semipareze pe partea stanga, care o impiedica sa vorbeasca si sa mearga normal..

Sandu Dumitru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.