Avertizare meteo, ploi torentiale, intensificari de vant si grindina

Avertizare meteo,
ploi torentiale, intensificari de vant si grindina

0 189

Dupa un sfarsit de saptamana care ne-a trecut direct in vara – temperaturi de 24/25 grade Celsius, inregistrate la Brasov, sunt marturie. Inceputul de saptamana va confirma prin fenomenele anticipate ca s-a intrat in vara. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o avertizare de ploi cu caracter torential, intensificari de scurta durata ale vantului si grindina pentru toata tara.
Avertizarea meteo va intra in vigoare in noaptea de duminica spre luni (16 mai, ora 0.00) si expira marti (17 mai), la ora 0.00
Potrivit ANM, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in majoritatea regiunilor, incepand din vestul tarii.
Vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si, izolat, grindina in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, nordul Moldovei si vestul Olteniei.
In jumatatea de sud a Moldovei, Muntenia si estul Olteniei astfel de manifestari se vor semnala cu precadere in seara zilei de luni si noaptea de luni spre marti. Ploile vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 20 – 25 de litri/metrul patrat.

Delegatii la lucrarile Consiliului National de Coordonare al PDL au ales, in noaptea de duminica spre luni, dupa o procedura de vot care a durat mai bine de trei ore si o numaratoare a lor de peste 5 ore, secretarii executivi, secretarii generali adjuncti pe regiuni si membrii comisiilor interne din partid.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.