Liberalii si pesedistii isi fac felul in bucataria locala

Liberalii si pesedistii isi fac felul in bucataria locala

0 225

In bucataria amorului local dintre PNL si PSD, mancarea a dat serios in foc. Asta inca de acum cateva zile, cand presedintele social-democratilor brasoveni, Constantin Nita, il sfatuia pe partenerul sau de coalitie, Aristotel Cancescu, sa renunte la concernul canadian Intelcan in proiectul aeroportului international Brasov-Ghimbav. Nita isi anunta chiar intentia de a rupe intelegerea cu liberalii, dupa ce a constatat esecul tuturor proiectelor derulate impreuna cu Aristotel Cancescu. Ii trimitea chiar acestuia din urma si o scrisoare de amaraciune si reprosuri, pe care Cancescu a dat-o pierduta si a declarat-o, oricum, nula si neavenita.
Afrontul cu pricina nu putea ramane nepedepsit. Asa ca liberalii fac deja ordine in, nu-i asa, bucataria interna a coalitiei locale. Locul in care se intalneau pana acum ciorba proletara a PSD cu tocanita liberala este firma de catering a consilierului judetean PSD Lupu, care aprovizioneaza Spitalul Clinic de Urgenta. Liberalii, cuprinsi brusc de scrupule culinaro-politice, au trecut la separarea meniurilor si declara deontologic ca nu vor mai continua contractele cu firme inregimentate politic, Lupu aflandu-se si el in turma de profitori conectati la ugerul bugetului judetean.
Cei care il caineaza pe Lupu si pe pacientii internati la Judetean sunt taman democrat-liberalii, care denuntau in urma cu ceva vreme contractul dintre spital si firma de catering a pesedistului. Dar se vede treaba ca aerul s-a cam schimbat in cuhnia politica locala, iar pedelistii si liberalii sunt gata sa gateasca impreuna un sos lung si insipid, in care au aruncat alandala mirodenii din doctrina ambelor partide.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.