Samuel Etoo: Chivu a fost suparat pe toata echipa nu numai pe...

Samuel Etoo: Chivu a fost suparat pe toata echipa nu numai pe mine

0 219

Samuel Etoo atacantul camerunez al echipei italiene Internazionale Milano, a declarat la un post de televiziune, ca fundasul roman Cristian Chivu a fost nervos pe toata echipa, nu doar pe el, sambata, in timpul meciului pierdut cu AS Roma (scor 0-1).
„Toata lumea a crezut ca Cristian era suparat pe mine, pentru ca nu reveneam sa il ajut in faza defensiva. Dupa meci, i-am spus sa-mi zica in fata daca are ceva sa imi reproseze, dar el mi-a raspuns ca izbucnirea sa in fata lui Benitez era un repros adresat intregii echipe, nu doar mie”, a explicat camerunezul, pentru a pune punct discutiilor ivite dupa iesirea nervoasa a lui Chivu.
Fundasul Cristian Chivu l-a amenintat pe antrenorul Rafael Benitez, sambata, in timpul meciului cu AS Roma, pierdut de Internazionale Milano, in deplasare, scor 0-1, ca va iesi de pe teren, daca nu ia masuri: „Daca nu schimbi ceva, daca nu alearga si ei, eu ies de pe teren”, i-a strigat Chivu lui Benitez. Etoo juca pe partea stanga, la fel ca si Chivu, motiv pentru care presa italiana a presupus ca nemultumirea fundasului roman era legata de prestatia camerunezului.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.