Gigi Becali il ataca dur pe George Copos

Gigi Becali il ataca dur pe George Copos

0 264

Gigi Becali finantatorul formatiei Steaua Bucuresti, a tinut neaparat sa il jigneasca pe omologul sau de la Rapid, George Copos.
Astfel Becali a lansat un atac la adresa lui Copos, dupa ce acesta a spus ca la Steaua e ca in cantecul lui Queen: „The Show Must Go On”.
Dupa ce Copos a declarat pe un post de televiziune privat, ca „din spectacolul perpetuu din Ghencea, sufera cei ce iubesc Steaua”, Becali a declarat ca ar putea incerca sa preia creanta in valoare de 6 milioane de euro aflata in posesia fostului asociat al patronului de la Rapid, Fathi Taher.
„Copos este un nenorocit, un tigan de doi lei care nu-si vede de treaba lui. Face numai nenorociri, numai magarii, are si fata de om de nimic! Am avut vreo treaba cu ei? Tine el la cineva? Nu iubeste pe nimeni!…A dat vreun ban pentru caritate, il intereseaza de cineva? Nu are putere nici sa conduca la el acolo. Astazi il caut pe Taher si cumpar creanta de la fiica lui, ca sa vada Copos cum e cu mine”, a spus Gigi Becali la Contraatac, pe GSP TV.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.