Stolojan incurajeaza PDL

Stolojan incurajeaza PDL

0 222

Stolojan isi aminteste periodic ca inca nu a parasit culoarul portocaliu. Cand si cand vina ina fata si da cu declaratia dupa romani. Premierul Emil Boc este criticat pe nedrept, iar Partidul Democrat Liberal trebuie sa sprijine Guvernul, aceasta fiind singura sansa pentru PDL, a declarat vineri, la Targoviste, prim-vicepresedintele formatiunii Theodor Stolojan.

„Sunt critici aduse pe nedrept (…). Guvernarea nu este simpla in perioada aceasta, dar, ceea ce e foarte important, ca Guvernul sa simta sprijinul nostru. Fiecare membru al partidului nostru, aici sau la Bucuresti sau oriunde se afla in Romania, trebuie sa sprijine Guvernul Emil Boc, sa sprijine reformele, sa explice oamenilor ce se intampla, de fapt sa fim alaturi de Guvern. Nu exista alta sansa pentru Partidul Democrat Liberal, pentru perioada care urmeaza, decat ca Guvernul Romaniei sa poata sa-si duca pana la capat misiunea pe care o are si pe care si-a asumat-o”, a spus Stolojan.

In opinia sa, cei care cred ca exista un drum paralel pentru PDL in raport cu guvernarea se inseala.

„Cei care-si imagineaza, si, din pacate, avem asemenea exemple in Partidul Democrat Liberal, ca exista un drum paralel pentru partid cu ceea ce se intampla in guvernarea in care PDL este principala forta politica, se inseala amarnic”, a afirmat Theodor Stolojan.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.