Ilie Dumitrescu si-a dat demisia de la Steaua

Ilie Dumitrescu si-a dat demisia de la Steaua

0 229

Tehnicianul Stelei Ilie Dumitrescu, a anuntat ca isi da demisia din functia de antrenor principal a gruparii din Ghencea, dupa ce „ros-albastrii”, nu au reusit sa treaca de ultima clasata Astra Ploiesti.
„Mister” a anuntat la conferinta de presa ca este foarte suparat si pe fanii Stelei, care i-au cerut demisia.
Astfel Ilie Dumitrescu a anuntat ca pleaca din Ghencea, intr-un moment in care Becali tocmai il critica public pe un post de televiziune.
„Nu pot sa stau intr-un loc in care nu sunt iubit, unde nu sunt dorit. Ii multumesc lui Gigi Becali pentru ca mi-a dat incredere. Imi doresc ca in continuare stadionul sa fie plin, sa vina spectatorii si sa sustina echipa. A fost o zi proasta, am jucat slab. Am venit cu sufletul deschis, sunt in continuare alaturi de jucatori, de echipa si le doresc sa faca performanta””, a spus Ilie Dumitrescu.
Ilie Dumitrescu a mentionat ca singurul motiv pentru care pleaca este lipsa de sustinere pe care fanii au aratat-o fata de echipa.
„Plec din cauza suporterilor, daca nu sunt dorit si nu au incredere in mine eu nu pot sa continui. Am familie care se uita la televizor, nu pot accepta asa ceva. Daca ei asa vor, eu nu pot face mai mult. Nu sunt fericit pentru exprimarea echipei, dar nu pot accepta un asemenea tratament”, a adaugat Dumitrescu.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.