Dumitru Dragomir: Daca imi spunea mie Apostol ca nu vrea sa joace,...

Dumitru Dragomir: Daca imi spunea mie Apostol ca nu vrea sa joace, il excludeam din lot

0 205

Ilie Dumitrescu tehnicianul formatiei Steaua Bucuresti, ar fi vrut sa il foloseasca pe Apostol inca din primul minut in meciul de la Liverpool, insa culmea, fostul jucator al Urziceniului a refuzat sa intre pe teren.
Mijlocasul Stelei l-a refuzat pe Ilie atunci cand a aflat ca va intra in primul 11, motivandu-si decizia prin faptul ca nu este pregatit fizic suta la suta si nu vrea sa traga echipa in jos.
Presedintele Ligii, Dumitru Dragomir, spune ca daca ar fi fost conducator la Steaua, nu l-ar mai tine in lot pe Apostol dupa acest episod.

„Daca eram conducator si Apostol imi zicea ca nu intra intr-un meci, cred ca era ultima oara cand mai discuta cu mine in calitate de jucator al echipei mele. Esti platit, medicul spune ca esti valid, atunci joci! Nu exista sa refuzi! Ilie Dumitrescu are misiune grea la Steaua, are doua echipe si e aproape imposibil sa le asambleze cum trebuie. Trebuie sa vedem ce se intampla si cu Nicolita, el e fundas dreapta si acolo da cel mai bun randament. Ilie sa nu se mai invinovateasca atit, isi face mult rau asa”, a spus Dragomir la gsptv.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.