I se pregateste debarcarea lui Razvan Lucescu

I se pregateste debarcarea lui Razvan Lucescu

0 220

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal Mircea Sandu si directorul general al aceluias for Ionut Lupescu s-au gandit ca Razvan Lucescu sta prea bine la carma nationalei si s-au gandit sa-i zguduie putin linistea.
Astfel nasul Sandu impreuna cu Lupescu, au stabilit conditiile in care Razvan Lucescu va fi demis de la echipa nationala si i-au trasat selectionerului un obiectiv aproape imposibil, tinand cont de evolutia echipei nationale din ultima vreme anume patru puncte in urmatoarele doua meciuri.
Nemultumiti de faptul ca nationala a acumulat doar doua puncte dupa primele doua meciuri din preliminarii, in fata unor adversari mai mult decat mediocri, sefii de la Casa Fotbalului au adus in discutie viitorul lui Razvan Lucescu.
Razvan Lucescu trebuie sa acumuleze cel putin patru puncte din urmatoarele doua deplasari, din Franta si Bosnia, pentru a-si salva postul, lucru care pare putin probabil.
„Trebuie sa recuperam cele doua puncte pierdute cu Albania in deplasarile din Franta si Bosnia”, a fost mesajul lui Lupescu pentru Razvan.
Nationala va intalni Franta in deplasare pe 9 octombrie, pentru ca pe 26 martie 2010 tricolorii sa mearga in Bosnia.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.