PSD – pregatirea votului pentru viitoarea motiune de cenzura

PSD – pregatirea votului pentru viitoarea motiune de cenzura

0 237

Pentru viitoarea motiune de cenzura PSD-ul anunta masurile ce vor fi luate din timp. Victor Ponta, spune ca la motiunea de cenzura anuntata de partidele din opozitie se va vota cu bilele la vedere, ca si la precedenta, liderul social-democrat precizand ca exista discutii cu parlamentari din arcul guvernamental pentru a-i convinge sa voteze motiunea.
Liderul social-democrat a declarat, sambata, la Targoviste, ca faptul ca se arata votul este un gest de sinceritate fata de alegatori, transmite corespondentul MEDIAFAX.
„Discutam cu parlamentari care, eventual, vor vota motiunea. Nu o sa va spunem de ei, pana la urma fiecare la momentul votului decide singur cum pune bilele acelea in urna. In ceea ce ne priveste, faptul ca am aratat votul a fost un gest de sinceritate fata de cei care ne-au ales. Nu au aratat votul ca sa vedem noi, conducerea partidului, ci ca sa vada oamenii de acasa ca au votat pentru motiunea de cenzura, practic pentru salariile si pensiile lor. Cred ca la fel se va vota si acum. Cred ca trebuie sa iti asumi o decizie atat de importanta”, a declarat Victor Ponta.
Intrebat de jurnalisti daca vor fi primiti in PSD cei care voteaza motiunea, Ponta a spus ca da, au usile deschise, dar ca nu este o conditie. Exista un precedent, a sustinut Ponta, care a aratat ca cei care au votat motiunea de cenzura impotriva propriului Guvern nu au fost exclusi din partid.
„Pe 15 iunie, au fost oameni care au votat motiunea de cenzura, au zis ca ii dau afara si nu i-au mai dat, domnul Prigoana, cred ca doamna Teo Trandafir. Ca, in general, ce spune Boc nu are nicio valoare. A zis atunci seara, tineti minte, era mic si negru de suparare. Nu i-a mai dat afara. Dar noi i-am apreciat si ii laud acum pe toti cei de la PDL, chit ca nu au fost dati afara, care au votat motiunea. Cred ca au procedat corect fata de alegatorii lor”, a mai precizat Victor Ponta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.