Brasovenii fac -Schimb de Carti- in luna cadourilor

Brasovenii fac -Schimb de Carti- in luna cadourilor

0 150

Duminica, de la ora 19, in ceainaria Ceai et caetera are loc o noua intalnire „Schimb de Carti”, alaturi de Roxana Carceag, moderatorul nostru.
Aduceti o carte, povestiti-ne despre ea si imprumutati-o cuiva!
La schimb, puteti primi o alta carte care vi se pare interesanta! La editia urmatoare discutam despre cum vi s-a parut cartea si schimbam impresii.
Acest eveniment este cu atat mai interesant acum in luna cadourilor, perioada in care fiecare dintre noi sa asteapta cate un dar frumos de la cineva drag lui.
Cateva cuvinte despre cum se desfasoara o intalnire Schimb de carti.
„Schimb de Carti” reprezinta o serie de intalniri lunare ce se desfasoara in mai multe orase din Romania (si nu numai), simultan.
„Pe scurt, ne intalnim pentru a schimba carti intre noi si a discuta intr-un cadru cat mai liber si cat mai putin rigid, la un ceai, un suc sau o cafea despre carti, autori, edituri si orice ne mai trece prin minte. Intrarea este libera si oricine poate participa”, spun organizatorii.
Schimb de carti s-ar putea numi la fel de bine „intalnire intre prieteni”. Ne adunam intr-un spatiu prietenos, asezam cuminti cartile pe masa, cercetam infometati ce au adus ceilalti si, astfel, se leaga conversatii.
Puteti veni si fara carti, doar ca sa ne cunoastem si sa bem un ceai impreuna. De asemenea, puteti veni si pleca oricand si puteti lua carti chiar daca n-ati adus nimic in schimb. Daca nu vreti sa luati vreo carte, desi ati adus 3, e foarte bine si asa.
Gestionam noi circuitul cartilor pe la cititori. Trebuie doar sa va treceti numele si „achizitiile” pe o foaie de hartie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.