USL nu mai vrea sa colaboreze cu UDMR

USL nu mai vrea sa colaboreze cu UDMR

0 135

Liderii nationali ai PSD, PNL si PC au declarat ca nu vor mai colabora cu UDMR, dupa ce Uniunea a votat, luni, pentru alegerea lui Vasile Blaga in functia de presedinte al Senatului, obtinand in schimb functia de secretar general al guvernului.
Victor Ponta a declarat,marti, la Bistrita-Nasaud ca „s-a inchis definitiv orice posibilitate de colaborare cu UDMR”.
La randul sau, presedintele PNL, Crin Antonescu, s-a aratat bucuros ca Victor Ponta ii impartaseste opinia in privinta UDMR, care, spune el, si-a „degradat tinuta, atitudinea si comportamentul” in urma colaborarii cu PDL.
„Ma bucur ca acum impartaseste si domnul Ponta punctul meu de vedere, ca al meu e putin mai vechi. Eu am pretuit si pretuiesc in continuare multi oameni politici din UDMR si in general capacitatea acestei formatiuni speciale lupta politica de a-si apara interesele. (…) UDMR, din pacate, in perioada aceasta de convietuire cu PDL se degradeaza ca tinuta, ca atitudine si comportament. UDMR a inceput sa faca niste jocuri care sunt sub tinuta, sub nivelul acestei formatiuni. Sunt foarte riscante”, a declarat Crin Antonescu.
Nici liderul Partidului Conservator, Daniel Constantin, nu a ratat ocazia de a-si declara intentia de necolaborare cu UDMR, despre care crede ca ar trebui sa treaca in opozitie incepand cu anul viitor.
„Eu nu vreau sa ascund latura noastra putin mai agresiva pe care am avut-o de un an de zile fata de UDMR, dar ca bun partener in cadrul USL am acceptat o pozitie ceva mai diplomatica fata de obiceiurile pe care noi am spus de foarte multe lori ca le practica UDMR, mai ales atunci cand isi doreste sa acumuleze intr-un mod, spun eu, neortodox functii in Guvernul Romaniei. Trocul pe care l-am vazut ieri vizavi de Senat cred ca este elocvent din acest punct de vedere. (…) Din punctul meu de vedere, cred ca UDMR trebuie sa stea in opozitie din 2012”, a spus Constantin.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.