CET Brasov nu mai face disponibilizari in iarna 2010

CET Brasov nu mai face disponibilizari in iarna 2010

0 250

Angajatii CET Brasov pot sta, cel putin pentru o perioada, linistiti. Compania a anuntat ca nu mai face disponibilizari in aceasta iarna, potrivit hotararilor luate in cadrul Consiliului de Administratie (CA) si Adunarii Generale a Actionarilor (AGA) CET.
Cu toate acestea, o parte dintre angajati, mai precis 682 dintre acestia, vor avea o noua conducere, deoarece ei vor fo preluati de noua societate de distributie a agentului termic, TET Kron, care are drept unic actionar Consiliul Local Brasov.
„Deocamdata nu se vor face disponibilizari, cel putin pana nu intra noul producator de agent termic, firma Bepco, in functiune. Ne pregatim cu toti angajatii pentru pornirea instalatiilor necesare asigurarii caldurii in aceasta iarna“, a declarat directorul CET, Florin Cutitei.
Angajatii care se ocupa de instalatiile de carbune, in mod special, nu au de ce sa-si faca griji, intrucat acestea vor functiona si in acest sezon si va fi nevoie de mana de lucru pentru operarea si intretinerea lor, dar si pentru asigurarea unor obligatii de mediu.
Potrivit directorului Florin Cutitei, probele tehnice pentru instalatii vor incepe la 1 octombrie, iar conducerea CET a inceput deja tratativele cu furnizorii de carbune pentru asigurarea stocului necesar, adica intre 150.000 si 200.000 de tone de carbune pana la sfarsitul acestui an.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.