Regreta ca a injurat o ziarista

Regreta ca a injurat o ziarista

0 240

Ilie Nastase fosta glorie a tenisului romanesc, recunoaste ca a gresit cand a injurat o jurnalista la Timisoara si regreta ca s-a comportat in acel fel, insa considera ca ce se intampla in Romania este o jungla.
„Este greu de digerat din ceea ce se intampla in junga din Romania. Mi se pare ceva incredibil ceea ce se intampla aici. Mi-am dat seama ca daca sunt normal dupa regulile din Franta, ma simteam umilit. Mi-a parut rau ce am facut si sunt sigur ca nu ea e de vina, ci cei care au trimis-o. Nu sunt mandru de ce am facut, nu trebuia sa reactionez asa, dar asta e, s-a intamplat. Mi s-a intamplat la Costinesti ca doua domnisoare sa-mi faca o poza si sa ma trezesc cu ea peste 2-3 zile intr-un ziar de scandal. In Romania nu sunt reguli si mi-e greu sa ma obisnuiesc”, a precizat Nastase la emisiunea Nasul de la B1 TV.
Nastase a injurat o ziarista pe strazile din Timisoara, cand aceasta a incercat sa il intrebe pe fostul tenisman ce cauta in orasul de pe Bega. „Vrei sa iti sparg fata ? Zi…ce te intereseaza pe tine ce fac eu aici”, a replicat Ilie Nastase, in timp ce jurnalista il filma cu telefonul mobil.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.