Schimb de Carti la Brasov – un simplu act cultural

Schimb de Carti la Brasov – un simplu act cultural

0 262

Evenimentele culturale si non-culturale din Brasov se inmultesc si asta datorita unor oameni intreprinzatori si dornici sa schimbe ceva in orasul lor.
Pasionatii de lectura din Brasov se pot reuni acum pentru un motiv in plus: realizarea unui schimb de carti in timp ce savureaza o cana cu ceai.
Intalnirea va avea loc duminica, 5 septembrie 2010, incepand cu ora 17, in ceainaria „Ceai et caetera”.
Intrarea este libera, iar fiecare alege daca doreste sa intre in discutii sau doar sa stea si sa asculte, savurand un ceai, dupa cum ii place.
Oricine poate participa la aceste intalniri si e important de inteles ca nu e vorba de un cerc inchis, in care toata lumea se cunoaste cu toata lumea.
Puteti veni si fara carti, si puteti lua carti chiar daca nu ati adus nimic in schimb, iar circuitul cartilor va fi gestionat de noi. Trebuie doar sa va treceti numele si “achizitiile” pe o foaie de hartie. Plus de aceasta, se poate veni si pleca oricand.
Schimb de Carti este o serie de intalniri “ca intre prieteni” ce se organizeaza lunar si ce se desfasoara in mai multe orase din Romania (si nu numai).
Organizatorii promit:
„In Brasov, ne vom intalnim pentru a schimba carti intre noi si a discuta la un ceai, la o cafea sau o limonada, despre carti, autori, citate, edituri si orice altceva ce tine de literatura, si nu numai.”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.