Vasile Bran, dat afara din PNL?

Vasile Bran, dat afara din PNL?

0 190

Se pare ca soarta liberala a fostului deputat Vasile Bran, actualmente consilier municipal – nevalidat, in PNL Brasov este pecetluita. Asta deoarece in urma cu doua saptamani acesta a pus la cale o cina “de taină” inaintea alegerilor pentru funcÅ£ia de presedinte a organizatiei PNL a municipiului Brasov.
Spunem “de taină” pentru că aceasta a avut loc la hotelul Ramada al lui Petre Hogea, patronul unei publicatii din presa brasoveana, a unor lanturi de magazine si dupa unii, chiar al UNPR Brasov. Se pare ca aproape toate funcţiile de conducere ale UNPR sunt ocupate de angajaţii lui Hogea, lucru usor de verificat.
La intalnirea mentionata s-au întalnit candidatul la acea vreme pentru şefia PNL Brasov Adrian Maxim, ,,creierul actiunii” Vasile Bran si gestionarul de fonduri pentru asfaltul brasovean, insusi primarul George Scripcaru. Discutia a fost simpla: daca Maxim ajunge presedinte al organizatiei municipale a PNL Brasov si “fluiera a paguba” in viitoarea campanie electorala, el si colegul sau Vasile Bran, ambii aflati pana la momentul amintit pe locuri eligibile pe viitoarea lista de consilieri a PNL, vor deveni viceprimari ai Brasovului, adjunctii lui Scripcaru. Mai mult, pentru a elimina concurenta s-a discutat ca oamenii lui Maxim sa aiba mai multe buletine de vot in momentul alegerilor. In rest multa iubire, chef si voie buna ca intre fosti colegi de partid.
Problema este ca daca am aflat noi va dati seama ca a aflat si “supremul” de la PNL, respectiv Aristotel Cancescu. Care, din informatiile noastre, a avut un purpuriu de culori si sentimente simultan, ce au lasat ceva urme pe infatisarea sa. Apoi, probabil dupa un moment de relaxare si-a amintit ca Adrian Maxim era un abonat la fondurile publice, iar Vasile Bran director la un parc industrial apartinand CJ, adica lui Aristotel.
Efectele acestui exercitiu de memorie incep deja sa-ÅŸi faca simtite rezultatele. Asa cum va informam ieri, la PNL nu va mai exista un tur doi la alegeri intre Atomei si Maxim, pentru ca cel din urma la initiativa altora a decis sa nu mai candideze.
In ce-l priveste pe Vasile Bran, acesta a ajuns sa stea in CJ Brasov mai mult decat portarii, tragand speranta ca va lamuri pe cineva din anturajul lui Cancescu ca de fapt el a vrut binele PNL, al patriei si al universului in general, cand a copt gogomania. Mai ales ca nea Vasile are si alte probleme, niste dosare la DNA, cu actiuni care nu sunt tocmai cusere. Ori daca il lasa si Cancescu din brate, poate sa ajunga la primavara, de la marele sef al PD Brasov de odinioara, la vizitarea unor destinatii “exotice”. Dar despre acestea o sa va povestim alta data.

Sandu Dumitru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.