Impodobiti-va Bradul de Craciun in tendinte: verde si auriu in 2011!

Impodobiti-va Bradul de Craciun in tendinte: verde si auriu in 2011!

0 167

Chiar daca mai este o luna pana la impodobirea bradului nu strica cateva sfaturi despre cum sa impodobim un brad.
Impodobirea bradului de Craciun este o activitate facuta in familie, impreuna cu persoanele dragi. Bradul, in sine, reprezinta punctul central al decoratiunilor de Craciun. Foloseste o schema clara de culori si o tematica pentru bradul tau de Craciun. Vei crea propria ta opera de arta si se vor bucura si altii de aspectul lui.
Pentru a combina culorile in decorarea bradului de Craciun este recomandat sa tii cont de cateva reguli privind intensitatea culorilor.
Una dintre posibilitatile de a decora bradul de Craciun este sa alegi o culoare de baza pe care sa o combini fie cu o nuanta metalica (auriu, argintiu, cupru, bronz etc), fie cu una neutra (alb, crem etc). Alegand o astfel de combinatie simpla, nu ai cum sa dai gres.
Auriu, argintiu, cupru. Combinatia de culori metalice, stralucitoare, este destinata unui brad a carui tema este opulenta. Se pot folosi elemente de auriu, argintiu, perlat, cupru etc.
Bleumarin, verde inchis. Un efect masculin este dat de o combinatie de bleumarin, verde inchis si visiniu.
Alb, argintiu, auriu. Pentru un brad ca desprins din povesti foloseste o combinatie de elemente albe, aurii si argintii, cu ingeri, ornamente din pene, ghirlande din perle. Este un brad potrivit in general pentru copii si in special pentru fetite.
Rosu, verde, alb. Combinatia de verde, rosu si alb reprezinta o tema a Craciunului, cu spiridusi, reni, sanii, daruri si cu figurine cu Mos Craciun.
Dar daca doresti un brad traditional, rosu si verde este combinatia potrivita. Foloseste cantitati egale de ornamente rosii si verzi. In ceea ce priveste beculetele, acestea pot sa fie rosii, verzi, combinate sau chiar albe. Ghirlandele folosite ar trebui sa fie si ele rosii sau verzi. In aceasta combinatie se potrivesc si ghirlandele aurii, deoarece este o culoare complementara.
O alta combinatie de culori pentru un brad traditional este mov si alb. Daca ai decorat casa de Craciun intr-un stil vechi, de pe vremuri, pentru un aer melancolic, atunci si bradul il poti impodobi folosind o combinatie de moda veche: mov si alb. In acest caz, ornamentele trebuie sa fie facute din materiale naturale, precum panglicile. Culorile ghirlandelor pot fi argintii, deoarece nuanta se combina armonios cu albul si movul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.