Daniel Pancu recunoaste: Am condus beat pentru ca am avut o cearta...

Daniel Pancu recunoaste: Am condus beat pentru ca am avut o cearta cu sotia mea

0 129

Daniel Pancu fotbalistul echipei Rapid Bucureşti, a declarat in sala de sedinţe a Judecatoriei Iasi, ca a urcat baut la volan, in 2008, deoarece tocmai a avut o cearta cu sotia sa.

„Am emotii pentru ca nu sunt obisnuit cu acest mediu, eu ma simt ca acasa pe terenul de fotbal. Regret foarte mult cele intamplate si sper sa nu mai am ocazia vreodata sa ajung intr-o sala de judecata. Mi-am asumat vina pentru ce s-a intamplat. Vreau sa mentionez ca am condus baut deoarece eram suparat dupa o cearta cu sotia mea!”, a spus Daniel Pancu.

Daniel Pancu a fost trimis in judecata pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice, dupa ce in noaptea de 21 spre 22 decembrie 2008, in jurul orei 1.20, fotbalistul, care conducea o masina in zona Nicolina, a fost oprit de o patrula de Politie pentru ca circula pe o strada cu „Accesul interzis”.

Fotbalistul a recunoscut ca a consumat un litru de vin inainte de a urca la volan. Dupa preluarea probelor biologice, a reiesit ca acesta avea o alcoolemie de 2,30 grame la mie in sange.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.