Artistii isi fac vara car…de sticla!

Artistii isi fac vara car…de sticla!

0 285

Artistii isi fac vara car; cei mai extravaganti il construiesc chiar din sticla. Brasovenii care trec zilele acestea prin centrul orasului pot admira un car placat cu oglinzi. Este unul din exponatele artistului american de origine romana Sasha Meret, care expune in aceste zile in Piata Sfatului, la Libraria Carturesti si la Bistro de L’Arte.
Caruta traditionala acoperita integral cu oglinzi este piesa de rezistenta a expozitiei „Reverii urbane”. Lucrarile lui Sasha Meret imbina simbolismul ezoteric european, african si oriental intr-o viziune extrem de personala. Artistul are lucrari de pictura, gravura, sculptura, xilogravura, fotografie si chiar arta digitala, asa cum afirma Dan Oprea, reprezentantul Depoului de Arta Urbana, unul din promotorii expozitiilor, alaturi de Institutul Cultural Roman, Libraria Carturesti, Bistro de L’Arte si Primaria Brasov.
Extrem de cunoscute in Statele Unite, China, Japonia sau Europa, lucrarile bodeanului Sasha Meret s-au intors acum acasa. Artistul a colaborat ca ilustrator si la prestigioase publicatii, cum ar fi The New York Times, International Herald Tribune sau Washington Post.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.