Oferta O saptamana la mare, cu 6.000 de locuri

Oferta O saptamana la mare, cu 6.000 de locuri

0 258

Un numar de 38 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral pun la dispozitie turistilor 5.954 de locuri de cazare pe serie prin Programul <>, la preturi situate intre 189 si 339 lei, a anuntat Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR). Aceste locuri vor fi vandute in peste 50 de agentii din toata tara, ceea ce inseamna ca la sfarsit de sezon estival 2010 cel putin 24.000 de turisti vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse.
Potrivit FPTR, programul <> lansat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc pentru perioada 1-30 septembrie 2010, dar va incepe oficial in data de 16 august 2010 odata cu punerea in vanzare a biletelor de odihna in agentiile de turism participante la acest program. Aceasta initiativa se va bucura de sprijinul proprietarilor de structuri hoteliere de pe litoral si de cel al agentiilor de turism care valorifica oferta hotelierilor. Potrivit FPTR, pana la aceasta data locurile au fost contractate in totalitate de catre agentii.
Tarifele pentru oferta speciala pentru 6 nopti de cazare (TVA inclus 9 la suta) sunt situate intre 189 lei si 339 lei pentru perioada 1- 30 septembrie si difera in functie de statiune si de clasificarea hotelului. Cele mai multe locuri sunt disponibile in statiunile Neptun – 1.485 locuri, Mamaia – 849 locuri, Olimp – 700 locuri si Jupiter – 520 de locuri, etc.
Comisionul acordat agentiilor de turism este de circa 10 la suta incluzand TVA.
FPTR precizeaza ca pentru prestatorii care ofera servicii de cazare cu mic dejun, valoarea micului dejun este stabilita de fiecare in parte, iar sejurul minim este de 6 nopti, dar se pot valorifica si sejururi mai mari. In schimb, nu se valorifica camere in regim single si nici partaje.
<> este un program al FPTR, aflat la a 19-a editie, face parte din programul national <> al Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Locurile de cazare incluse in acest program se adreseaza tuturor categoriilor de turisti romani, iar vanzarea se va face conform principiului “primul venit, primul servit”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.