Mihai Stoica omul momentului din fotbalul romanesc

Mihai Stoica omul momentului din fotbalul romanesc

0 246

Mihai Stoica fostul manager al formatiei Unirea Urziceni, este cel mai dorit om din fotbalul romanesc in acest moment. Vestea plecarii de la Urziceni a fost primita cu bratele deschise de catre conducatorii din fotbalul romanesc, iar MM a fost asaltat cu oferte. Una dintre ele vine chiar de la o fosta rivala, Dinamo.
Ioan Andone este omul care insista pentru aducerea lui MM la Dinamo. Antrenorul a facut publica dorinta sa si a discutat deja cu Cristi Borcea despre acest subiect.
Cristi Borcea este de acord cu venirea lui MM la Dinamo si i-a promis acestuia ca nu va avea probleme cu suporterii, pe care ii va pune rapid cu botul pe labe.
Stelist declarat si in numeroase clinciuri cu fanii din Stefan cel Mare, MM Stoica ezita sa accepte oferta lui Dinamo. El a cerut un ragaz de gandire, pentru a analiza si celelalte oferte.
MM mai este dorit de FC Brasov, Astra Ploiesti, FC Vaslui si Universitatea Cluj. El ar vrea o echipa care sa se bata la cupele europene si care sa fie cat mai aproape de Bucuresti.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.