Caravana de stiri Kanal D vine la Brasov

Caravana de stiri Kanal D vine la Brasov

0 420

In premiera in Romania, Kanal D va transmite principalul jurnal de stiri, de la ora 19:00, cu Christian Sabbagh, live din Piata Sfatului, orasul Brasov, in zilele de 4 si 5 august 2010.
Caravana Stirilor Kanal D se afla, asadar, de ieri, in Piata Sfatului, astfel ca Brasovul a devenit capitala Stirilor Kanal D si punctul zero al stirilor cotidiene nationale. Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D ne-a declarat:
„Prima oprire a caravanei a fost la Sibiu, unde am stat permanent in Piata Mare a orasului alaturi de sibieni. Oamenii ne-au primit cu bratele deschise, au venit sa stea de vorba cu noi, ne-au impartasit din problemele lor si au avut ocazia sa fie parte din jurnalul de stiri transmis in direct. Miercuri, incepand cu ora 10.00, la Brasov, in Piata Sfatului ii asteptam pe brasoveni la Studioul Mobil Kanal D pentru a ne cunoaste, a ne spune povestile lor de viata si poate gasim solutii la problemele pe care ni le aduc atentiei. De asemenea, ii invit pe toti brasovenii sa fie alaturi de noi, de la ora 19:00 cand transmitem principalul jurnal de stiri din orasul lor. ”
In cadrul jurnalelor de stiri de la ora 19:00 sunt prezentate subiecte din viata Brasovului. Sunt facute materiale despre oameni care fac lucruri deosebite in Brasov si care pot fi oricand un model pentru societatea romaneasca per ansamblu.
Pe parcursul celor doua zile in care studioul mobil Kanal D va poposi in Piata Sfatului din Brasov, Christian Sabbagh si echipa Stirile Kanal D ii asteapta pe brasoveni pentru a se cunoaste mai bine, pentru a face schimb de opinii, pentru a le asculta sugestiile, problemele si povestile de viata.
In studioul mobil va exista o urna speciala in care brasovenii pot lasa scrisori, mesaje sau orice doresc sa comunice echipei de stiri.
Fiecare scrisoare va fi luata in considerare, echipa de stiri va cauta solutii pentru ajutorarea celor care au nevoie, iar cele mai interesante cazuri vor deveni stiri in cadrul jurnalului Stirile Kanal D.
De asemenea, numarul de telefon 021 311 91 91 va fi in continuare activ pentru ca telespectatorii sa poata sa isi spuna povestea si prin telefon.
Caravana Stirile Kanal D face parte din cadrul campaniei „Romania este orasul tau” care se va desfasura in 12 orase ale tarii, de unde se va transmite live principalul jurnal al zilei, avandu-l ca prezentator pe Christian Sabbagh.
Stirile Kanal D sunt realizate dupa un concept diferit si inovator pe piata media din Romania, fiind axate direct pe nevoile de informatie ale telespectatorilor, dar si pe emotii si sentimente.
Subiectele sociale, politice, economice si mondene sunt reflectate dintr-o perspectiva aparte si tocmai de aceea Stirile Kanal D pleaca in tara pentru a asculta vocea telespectatorilor si a realiza interactiunea public – jurnalist – factor responsabil.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.