Geoana in Senatul …SUA

Geoana in Senatul …SUA

0 271

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a discutat despre includerea romanilor in programul Visa Waiver, cu senatorul democrat Mary Landrieu, presedintele Comitetului pentru afaceri mici si initiativa privata din cadrul Senatului Statelor Unite, in cadrul vizitei pe care o efectueaza in SUA.
Visa Waiver presupune intrarea fara viza in SUA a cetatenilor statelor incluse in program si sederea pe teritoriul american pe o perioada care sa nu depaseasca 90 de zile, se mentioneaza intr-un comunicat de presa, transmis, joi, AGERPRES.
Mircea Geoana si Mary Landrieu au mai discutat despre masurile necesare pentru stimularea economiei romanesti, despre modalitati de sprijin pentru finantarea IMM-urilor si despre crearea de locuri de munca.
Cei doi oficiali au mai abordat si teme precum securitatea energetica si importanta terminalului de gaz natural lichefiat de la Constanta.
Presedintele Senatului Romaniei s-a mai intalnit, in cadrul vizitei in SUA, cu Janet Napolitano, secretarul de stat pentru securitatea teritoriului national al Statelor Unite, dar si cu Zbigniew Brzezinski, fost consilier pentru securitate nationala al presedintelui Statelor Unite.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.