PSD si Guvernul Boc egali in iresponsabilitate

PSD si Guvernul Boc egali in iresponsabilitate

0 263

Atitudinea PSD, care sustine ideea de a guverna singur fara a incerca sa-si uneasca eforturile cu celelalte forte din opozitie, pentru a oferi o alternativa la actuala putere, este la fel de iresponsabila ca si cea a Executivului, a declarat marti liderul liberalilor, Crin Antonescu.
„Si PNL vrea la guvernare in principiu singur, fara tot felul de succesori ai FSN – ca sunt ei PDL, PSD sau UNPR. Problema in politica, si asta o stiu liderii PSD, este ca trebuie sa dai raspunsul realitatii. Cand vom avea alegeri, anticipate sau nu, fiecare dintre noi o sa ne batem sa obtinem un scor care sa ne permita sa guvernam singuri. Daca cineva va obtine acel scor, va guverna singur. Din punctul meu de vedere, este la fel de iresponsabil ca si ceea ce face Guvernul sa nu incercam sa dam o alternativa acum unei asemenea puteri precum cea care conduce Romania”, a declarat Antonescu , inaintea sedintei Biroului Politic Central al partidului.
Intrebat daca liberalii vor cauta solutii pentru a gasi o majoritate, liderul PNL a afirmat ca incercat sa gaseasca solutii.
„Am cam terminat toata gama de eforturi pentru a gasi o astfel de majoritate. Cata vreme PSD doreste sa guverneze singur, ii urez mult succes”, a spus Crin Antonescu.
Referindu-se la subiectul suspendarii sefului statului, Antonescu a subliniat ca in momentul de fata nu sunt intrunite conditiile suspendarii, dar daca acest lucru se va intampla, „PNL n-ar avea nicio ezitare” sa inceapa procedurile.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.