COSMOTE A OFICIALIZAT LIMBA MAGHIARA IN ROMANIA!

COSMOTE A OFICIALIZAT LIMBA MAGHIARA IN ROMANIA!

0 246

INTREBAT DE CE, PE LANGA ROMANA SI ENGLEZA (limba internationala) a fost introdusa in relatia cu clientii si limba MAGHIARA, personalul din call-center spune că oferă punctul de vedere al Cosmote, pentru că “odată ce răspundem, răspunsul poate fi considerat oficial”. Operatorii au refuzat să ne facă legătura cu o altă persoană care poate da informaÈ›ii oficiale despre aceasta anomalie.

Astfel, la întrebarea “De ce Cosmote ne întâmpină în maghiară, având în vedere că nu este limbă oficială È™i nici nu suntem în Ungaria?”, persoana din call-center a răspuns: “Da”. Întrebată încă o dată “De ce?”, răspunsul a fost “Pentru că trebuie să alegeÈ›i limba în care doriÈ›i să vorbiÈ›i”.

Întrebată pentru a treia oară de ce, pe lângă română È™i engleză, a apărut, de curând, maghiara, care nu este limbă oficială în România, răspunsul a fost “Acesta este meniul”.

Meniul în limba maghiară presupune, totuÈ™i, si …cunoaÈ™terea limbii române. Această ultimă observaÈ›ie se bazează pe faptul că toate problemele ce pot fi rezolvate prin ajutor robotizat sunt în maghiară, însă atunci când vrei să intri în contact cu o persoană de la Cosmote pentru alte informaÈ›ii, ea vorbeÈ™te în română.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.