Preturi foarte mici la Baza din Noua

Preturi foarte mici la Baza din Noua

0 219
Trei lei pentru o procedura la baza de tratament si recuperare din Noua! Este pretul pe care-l vor plati brasovenii pentru cea mai ieftina sedinta, dar nici cea mai scumpa nu va trece de 20 de lei. Persoanele cu venituri de pana la 400 de lei pe luna, cele cu certificat de handicap si batranii ingrijiti in centru vor beneficia de gratuitate. Baza de tratament, unde se pot trata lunar 250 de persoane, se va deschide la sfarsitul lunii.
Angajatii Primariei au definitivat lista de proceduri si preturile care se vor aplica in baza de tratament si recuperare din cartierul Noua si care vor fi aprobate in urmatoarea sedinta de consiliu local. Bolnavii vor putea face magnetoterapie, ionizare, masaj, hidroterapie, aerosoli si o sumedenie de alte proceduri. Preturile pe care pacientii le vor achita sunt cele mai mici de pe piata – de la 3 la maximum 20 de lei, in functie de procedura.
Sunt insa si categorii scutite de la plata acestor servicii: persoanele cu venituri pana in 400 de lei, persoanele cu dizabilitati si batranii aflati in ingrijire la centrul pentru persoane varstnice. Persoanele cu venituri intre 400 si 615 lei vor achita doar jumatate din tariful stabili, iar cei cu venituri intre 615 si 1000 vor plati pretul integral. Bolnavii care au venituri de peste 1000 de lei vor plati in plus cu 1 leu sau 2 fata de pretul standard pentru fiecare procedura. In total circa 250 de persoane se vor putea trata lunar in baza de tratament din Noua care se va deschide la sfarsitul acestei luni, termen pana la care se va finaliza si selectia de personal. 
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.