Rulmentistele isi revin pe final de sezon

Rulmentistele isi revin pe final de sezon

0 218
Handbalistele pregatite de Mariana Tirca au castigat si in ultima etapa a campionatului, 30-23 pe teren propriu cu SCM Craiova. Nu este mai putin adevarat ca oaspetele veneau sub Tampa multumite ca si-au atins obiectivul – evitarea retrogradarii – si nu au pus mari probleme echipei brasovene. In aceste conditii, Corona a condus in permanenta, cu o exceptie, la 2-3, si a intrat la cabine cu 4 goluri avans, scor 16-12. Partea secunda a avut o desfasurare asemenatoare si brasovencele s-au impus la final cu 30-23, scor care asigura la finalul campionatului locul 6 pentru Corona. Golurile au fost reusite de Tacalie 8, Pricopi 6, Brinzan 4, Hotea 3, Apetrei 3, Sorodoc 2, Zamfir 2, Ciuca 1, Tudor 1, pentru Corona si Apipie 8, Gogorita 3, Dincu 3, Babeanu 3, Nicu 2, Briscan 2 Florica 1, Ilie , pentru craiovence.
Din pacate, singura sansa de accedere in competitiile europene este Cupa Romaniei, unde va fi insa extrem de greu.
In primul rand, elevele Marianei Tirca vor trebui sa nu nimereasca pe jumatatea de tablou cu Oltchim, dar va fi foarte dificil si sa ajunga in ultimul act al competitiei, mai ales ca Dedu si Pricopi vor sustine examenul de Bacaluareat, iar Burghel se va opera.
Cu cele trei absente, va fi cu atat mai greu pentru rulmentiste, insa brasovencele vor da totul pe teren la Oradea, intre 20 si 22 mai, pentru o calificare in Europa.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.