Lucian Radut a castigat Marele Premiu al Brasovului

Lucian Radut a castigat Marele Premiu al Brasovului

0 231
Suspans pana in ultima secunda la Marele Premiu al Brasovului. Lucian Radut a castigat prima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, dupa ce bolidul   de fomula 3 al favoritului Lucien Hora s-a mai vrut sa porneasca. Brasoveanul    Gunther Graef s-a impus la categoria I1, unde fostul premier Calin Popescu Tariceanu s-a clasat al treilea. 
Lucian Radut este castigatorul Marelui Premiu al Brasovului in prima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta. Radut este merituosul invingator al unui eveniment care s-a bucurat de o mare afluenta de public, mai ales ca vremea a tinut cu organizatorii. Principalul favorit, Lucien Hora, a fost nevoit sa abandoneze, dupa ce masina sa, Lola F3000, a avut ceva probleme la unul din sistemele electrice si nu a pornit. In aceste conditii, lupta pentru primul loc a devenit una mult mai interesanta. Al doilea in prima mansa, Radut a recuperat cele opt zecimi care il desparteau de Andrei Dumitrescu si a castigat cu o secunda in fata acestuia. Suspansul a existat pana in ultima secunda a mansei a doua, deoarece Radut a luat startul ultimul si timpii acumulati de el au fost cu doar o secunda mai buni decat cei obtinuti de Andrei Dumitrescu.
Al treilea a incheiat Paul Andronic, iar la categoria I1, brasoveanul Gunther Graef s-a impus fara probleme, in timp ce ex-premierul Calin Popescu Tariceanu a urcat pe treapta a treia a podiumului categoriei.
Dupa etapa de la Brasov, Lucian Radut este lider in clasamentul general, insa Lucien Hora abia asteapta sa isi ia revansa.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.