Kurzii irakieni vor sa faca afaceri la Brasov

Kurzii irakieni vor sa faca afaceri la Brasov

0 225
Oportunitati de afaceri in Irak pentru firmele brasovene! O delegatie din Kurdistan a vizitat orasul nostru iar oaspetii sunt interesati de colaborari cu firmele din judetul nostru. Brasovul are vechi traditii de relatii economice cu Irakul, inca din perioada comunista. Numeroase societati brasovene isi doresc legaturi de afaceri cu zona Erbil din Kurdistan, o regiune cu un PIB de 20 de miliarde de dolari.
Viceguvernatorul regiunii Erbil a condus delegatia sosita din capitala regiunii Kurdistan. Oaspetii au vizitat mai multe societati brasovene care sunt interesate sa isi promoveze produsele sau serviciile in Irak, dupa care s-au intalnit cu presedintele Consiliului Judetean. Aristotel Cancescu s-a intretinut cu Tahir Abdullah Othman, viceguvernatorul Regiunii Erbil, despre ceea ce poate sa ofere Brasovul investittorilor irakieni, dar si pe tema domeniilor in care si partea romana ar urma sa investeasca.
Comert si Industrie, unde au constatat interesul oamenilor de afaceri din Brasov pentru relatii comerciale cu Irakul.
Desi pe multi ii sperie ideea de afaceri in Irak, o tara framantata de violente, Kurdistanul nu a fost afectat de razboaie si este o regiune cu un PIB de 20 de miliarde de dolari. Firmele brasovene ar putea avea colaborari fructuoase si s-ar putea constitui intr-o poarta de intrare in Uniunea Europeana pentru partenerii irakieni.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.