Discount de la Bepco pentru energia Brasovului

Discount de la Bepco pentru energia Brasovului

0 242
Bugetul Municipiului Brasov a fost modificat in sedinta de plen de miercuri. Banii alocati ca supliment vor acoperi deplasarea unui grup de olimpici la un concurs international si cheltuielile cu incalzirea in perioada iernii.
Municipalitatea a negociat cu firma Bepco cea care produce energie termica si a reusit sa obtina un discount de 27%, care scade cu 10 milioane de lei cheltuielile Primariei.
Municipalitatea subventioneaza costul energiei si suporta in fiecare an o parte din cheltuielile consumatorilor cu caldura. Daca pana in aceasta iarna povara financiara era extrem de grea, de la intrarea in functiune a societatii Tetkron cheltuielile au scazut considerabil. In plus, municipalitatea a negociat cu firma producatoare si a obtinut un discount.
Intre municipalitate, Tetkron si operatorul privat exista o intelegere pentru acoperirea pierderilor din retelele de transport. Discountul obtinut se refera la anul 2012. Cu banii care raman, edilii vor sa continue programul de investitii in infrastructura legata de producerea, transportul si distributia energiei termice.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.