Leasing de personal pentru cresele brasovene

Leasing de personal pentru cresele brasovene

0 225
Pentru ca legislatia interzice angajarea de educatoare si ingrijitoare, autoritatile locale au gasit o solutie salvatoare: vor apela la o firma de recrutare de personal. Prin acest contract de prestari servicii va putea functiona si cresa nr 1 din strada Carierei, o locatie moderna care se va deschide in acesta toamna. In cele 8 gradinite din oras vor fi angajate aproape 100 de persoane.
Toate cele 7 crese din Brasov functioneaza cu mai putini angajati decat ar fi necesar. Si, pentru ca legea nu permite sa se faca angajari in sistemul public, autoritatile locale vor inchiria personal de la firmele de recrutari. Serviciul Public de Administrare a Creselor a lansat licitatia deschisa in sistemul de achizitii  publice prin care se doreste  achizitionarea de servicii de recrutare. Se vor putea angaja astfel educatoroare, asistente medicale, psihopedagogi, ingrijitoare pentru copii,  personal pentru curatenie, bucatari si spalatorese.
Institutia de pe strada Carierei este reamenajata printr-un proiect cu finantare europeana. Lucrarile se vor finaliza in aceasta toamna insa pentru a putea fi deschisa va avea nevoie de personal care se se ocupe de micutii inscrisi in cresa.
Aceeasi metoda a leasingului de personalul  ar putea fi folosita si pentru asigurarea personalul necesar Centrului de Servicii Socio-Medicale de la Caminul pentru Persoane Varstnice din Noua.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.