Ene este eroul Coronei

Ene este eroul Coronei

0 236
De trei etape, Marius Ene, atacantul Coronei, este eroul principal in partidele disputate de echipa sa. Dupa o ratare monumentala in urma cu doua etape, Ene a deschis scorul in victoria din deplasare cu fostul lider, Poli Timisoara si a marcat golul victoriei, unul de generic, sambata, cu CS Mioveni. Corona a inceput excelent, insa Coman a ratat o mare ocazie in chiar primul minut.
Oaspetii au replicat si ar fi putut marca in doua randuri, insa Traian Marc s-a opus excelent de fiecare data. Cea mai mare ocazie din prima repriza i-a apartinut brasoveanului Ionut Chirciu, care a primit o pasa ideala de la Marius Burlacu, insa mingea deviata de portar a intalnit bara.
Corona a inceput mult mai decisa partea secunda si Ene a reusit un gol in stil propriu in minutul 60, cu un sut sub bara de la 22 de metri. Corona nu a lasat nici o sansa oaspetilor pana la finalul partidei, astfel ca a obtinut prima victorie pe teren propriu din acest retur si a provocat prima infrangere din 2013 formatiei argesene. Corona a strans 34 de puncte, si, cum Poli Timisoara a facut doar egal in deplasarea de la Slatina, s-a distantat in fruntea clasamentului la 3 puncte.
Podiumul este completat de UTA Arad, cu 29 de puncte, iar pe locul al patrulea se afla Damila Maciuca, cu 28 de puncte. Cele patru formatii se vor lupta pentru primele doua locuri, pozitii care dus in Liga I. In etapa urmatoare, Corona are asigurate 3 puncte, deoarece adversara, Unirea Alba Iulia, s-a retras in pauza competitionala. Urmatorul meci al brasovenilor va fi in 27 aprilie, pe teren propriu, cu FC Olt.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.