Crin Antonescu: sunt mulţumit de guvernarea USL!

Crin Antonescu: sunt mulţumit de guvernarea USL!

0 231
Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, acordă nota 9 colaborării dintre PNL şi PSD şi se declară mulţumit de primele trei luni ale guvernării USL.
"Nu zic zece, ca să nu vă scandalizez de la bun început. Nota 9 pentru colaborarea dintre PNL ÅŸi PSD. Iau un punct pentru că zece întruchipează, totuÅŸi, perfecÅ£iunea ÅŸi pentru că într-o asemenea coaliÅ£ie, luând cei doi ani, toate încercările prin care ea a trecut ÅŸi trece, poate să fie lipsit de credibilitate să pretinzi că totul a fost sau este perfect, sub acest aspect", a declarat Antonescu, la B1 tv, întrebat ce notă ar da colaborării dintre PNL ÅŸi PSD.
Liderul liberalilor s-a declarat mulÅ£umit ÅŸi de guvernarea USL, după primele trei luni de când a obÅ£inut o majoritate de 70% în urma alegerilor parlamentare.
"Poate că o să vă mire, dar o să vă spun că da, pentru că depinde la ce ne raportăm. Dacă ne raportăm la faptul că există aceste nemulÅ£umiri reale, importante, justificate ÅŸi semnificative – 1.000 de oameni în stradă astăzi înseamnă foarte mult, mă refer la Oltchim, la Arpechim – sigur, sunt probleme care încă nu s-au rezolvat", a spus Antonescu, întrebat dacă este mulÅ£umit de guvernarea USL.
Cât priveÅŸte promisiunile făcute de USL în campania electorală, Antonescu a afirmat că acestea nu pot fi evaluate în acest moment.
"Sigur sunt foarte interesat ÅŸi evident că unul din lucrurile pe care în fiecare zi încercăm să le evaluăm este această asortare, acest acord între ce facem în fiecare zi, ce fac miniÅŸtrii ÅŸi ce face administraÅ£ia în general ÅŸi promisiunile din campania electorală.
Sigur că nu s-au rezolvat încă aceste lucruri ÅŸi multe altele, însă, sunt mulÅ£umit de guvernare în sensul că ÅŸtiu că există, începând cu primul-ministru ÅŸi până la toÅ£i cei a căror activitate îmi este cunoscută, o preocupare onestă ÅŸi exact în sensul angajamentelor din campania electorală de a rezolva aceste lucruri", a completat preÅŸedintele Senatului.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.