Romanii, cuprisi de febra pariurilor!

Romanii, cuprisi de febra pariurilor!

0 237
 
Tot mai multi românii sunt cuprinÅŸi de febra pariurilor. Ei au la dispoziÅ£ie începând de la 1 Aprilie, un nou tip de pariu, cel meteorologic.
 
Doritorii pot paria e-acum si pe inundaţii, alunecări de teren, cutremure şi chiar incendii forestiere.
"Sunt diverse tipuri de jocuri. Fie pariezi pe producerea unei inundaÅ£ii, să zicem, fie pariezi pe numărul de hectare inundate, sau număr de sinistraÅ£i. Evident, sunt ÅŸi scheme compuse, dar acestea sunt detalii, important e că aceste pariuri au apărut în sfârÅŸit ÅŸi la noi", susÅ£ine un patron de casă de pariuri.
 
ClienÅ£ii români sunt până acum foarte mulÅ£umiÅ£i de pariurile meteorologice, cel mai mult noroc avându-l pensionarii, carora, daca nu le cresc pensiile, cunosc in schimb mai bine probabilităţile de ploaie, secetă sau vijelie.
 
"Am jucat doar 50 de lei, pe o ieÅŸire din matcă a Dunării la BistreÅ£ ÅŸi pe o alunecare de teren în Buzău. Dar mi-au ieÅŸit amândouă. Mă uitam la ÅŸtiri ÅŸi strigam: Hai cu revărsarea! Åži a ieÅŸit.", declară dl. Popescu,pensionar împătimit al pariurilor.
Pentru a contracara impactul oarecum negativ al transmisiunilor Tv.ro despre propria guvernare , premierul Ponta a cerut Loteriei Nationale sa contracareze cu o forma noua de pariu: 6 din 41 judete inundate! (sursa:Taims.niu.roman)  
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.