800 de participanti la Semimaratonul Brasovului

800 de participanti la Semimaratonul Brasovului

0 228
Drum forestier, serpentine, noroi, soare si multa voie buna. Sunt ingredientele care au desavarsit cela de-a doua editie a semimaratonului de 21 de km care a pornit sambata din inima Scheiului. Peste 800 de participanti din toata tara s-au aliniat la start si au pornit pe ruta care avea sa le certifice orele de antrenament petrecute la sala sau in aer liber. Dupa doar o ora si 15 minute primii participanti au inceput sa apara rand pe rand, ca si cum cei 21 de km ar fi fost parcursi cu bicicleta, nicidecum pe jos.
Inca de la primele ore ale diminetii, Piata Unirii era arhiplina de participanti si sustinatori la semimaraton si cros. Cu totii erau bucurosi de soarele care s-a aratat inca de dimineata si care prevedea o cursa pe cinste.
Dupa ce s-a dat startul, in pas alergator, participantii s-au indreptat catre drumul forestier de la Pietrele lui Solomon si apoi catre fosta cariera din Poiana Brasov. Traseul de 21 de km s-a dovedit a fi anevoios din pricina serpentinlor aflate intr-o urcare de dificultate medie.
Dupa doar o ora si 15 de minute, primii alergatori la semimaraton isi faceau aparitia. Erau evident obositi dar bucurosi ca au terminat pe locuri fruntase. Cel mai bun timp a fost obtinut de Vitali Gheorghita incadrat la categoria 23-39 de ani. Nici reprezentantele sexului frumos nu au fost mai prejos – Nicoleta Alina Petrescu a ajuns cel mai repede la linia de finish in doar o ora si 28 de minute. Daca la fete a fost cea mai buna concurenta, in clasamentul general ea s-a clasat pe locul al 17-lea.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.