Corona Brasov la prima victorie din acest retur

Corona Brasov la prima victorie din acest retur

0 225
Echipa de fotbal Corona Brasov pregatita de tehnicianul Daniel Bona, da semne de revenire si dupa trei etape brasovenii au castigat la limita cu scorul de 2-1 in partida disputata in deplasare contra formatiei Poli Timisoara.
Golurile formatiei brasovene au fost marcate pe finalul partidei primul in minutul 79, cand Chirciu i-a pasat in careu lui Coman, care a sutat, insa Pap, portarul Timisoarei a respins, dar mingea a ajuns la Ene, care a a indeplinit doar o simpla formalitate inscriind in poarta goala (0-1). Al doilea gol al Coronei a veni trei minute mai tarziu in min. 83, cand acelasi Coman a scapat pe contraatac, a centrat in fata porții, iar Marovic a impins mingea in propria poarta (0-2). Gazdele au decis sa atace nemaiavand nimic de pierdut, si bine au facut, pentru ca golul a veni in al treilea minut de prelungire, cand Boldea a prins un sut sanatos, de la 20 m: 1-2, rezultat final! In urma acestei victorii Corona Brasov a ajuns la 31 de puncte si a revenit in fotoliul de lidera. Echipa brasoveana este urmata de Poli Timisoara, cu 30 puncte si de UT Arad, cu 29 p, dar cu un meci in plus fata de primele doua clasate.
Daniel Bona tehnicianul formatiei Corona Brasov a declarat dupa partida ca se bucura foarte mult pentru aceasta victorie si isi felicita toti jucatorii pentru daruirea de care au dat dovada. Antrenroul brasovean spera ca incepand de acum inainte sa vina si rezultatele pozitive de care echipa are atat de multa nevoie. “Felicit baietii pentru daruire si pentru ca s-au trezit. Este pentru prima data, dupa ceva timp, cand aratam ca echipa din tur, unita si eficienta. Au stiut sa gestioneze situaÅ£iile, in acest meci important si cred ca ne-am inscris din nou cu sanse mari in lupta pentru promovare. La sfarsitul saptamanii viitoare, avem acasa un meci dificil, cu Mioveni, pe care trebuie să-l castigam.”, a afirmat tehnicianul brasovean Daniel Bona.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.