MONICA MACOVEI IN DIZGRATIE?

MONICA MACOVEI IN DIZGRATIE?

0 257
Judecatoarea Iulia Motoc de la CCR face parte din "echipa de zgomote" a palatului Cotroceni, condusa de umilul pensionat medical Zegrean, fostul juruist consult la BJATM Bistrita. Deosebirea: dansa face mult zgomot …chiar pe retele de socializare! Cum a ajuns dumneaei dincolo, la CCR? Este si aici o "poveste", care se leaga de existenta la Comisia U.E., a sotului sau, ambasadorul basist Motoc.
Dar dumneaei e mai tare …in postari. Napadita de pasiunea scrisului pe Facebook isi da (cam brambura…) cu parerea, ca orice pushtanca …in calduri "literale" ; uneori intrand in "coliziune" pana si cu colegii de catedra.
Ca e si profa !! "Jenat(!), ii raspunde un "fan"… Cred ca numai la noi, in spatiul mioritic, se poate intampla asa ceva! Un Judecator care face parte din CCR, sa iasa in spatiul public cu o barfa de periferie, sugerand ca, in afara statutului pe care il are, e totusi si om si poate sa se manifeste cum vrea! Adica, ”sa i-o traga penibil colegului, ca si el…”O doamne ! Tocmai un inalt demnitar, un judecator integru al CCR!? Acestia sa fie zeii din Olimp care dau sentinte finale de necontestat pentru muritorii romani?! Asteptam cu incredere Apocalipsa"…
Ieri s-a "executat" iar public – afland astfel si noi ce vrea Comandantul… Evident, despre cel mai fierbinte subiect al acestor zile: numirile in functiile de conducere la marile parchete. Desi nu ii pronunta numele, d.na Motoc da de pamant cu fosta ministresa Monica Macovei, care a criticat de la Bruxelles desemnarea lui Kovesi la DNA. Si a solicitat, peste Basescu… ca numirile sa se faca printr-o procedura transparenta, conform "indicatiilor" U.E.!
Judecatoarea de la CCR ii bate obrazul, facand o trimitere… dura la modul in care au fost odinioara desemnati (de "comisarul" moral Macovei) sefii PICCJ si DNA, catalogand procedura de atunci ca fiind “rizibila pana la grotesc” I-auzi-ia:“Acum cativa ani, am asistat la o procedura de selectie ''transparenta si democratica'', condusa de unul dintre acesti ''unici'' detinatori ai moralitatii si justitiei absolute. Cu siguranta, cei mai ''buni'' (trimitere directa la Morar si Kovesi) erau cunoscuti dinainte, fara nicio legatura cu Cv-ul sau activitatea lor.
Atunci procedura a fost rizibila pana la grotesc: cei ce ''selectionau''… nu cunoasteau raspunsurile la intrebarile pe care le puneau. O alta forma fara fond. Poate formele au mai evoluat, dar tot fara fond raman si azi”.
E tare dna Motoc, nu-i asa?!
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.