Dosarul Motorina, inapoi la Tribunalul Brasov

Dosarul Motorina, inapoi la Tribunalul Brasov

0 232
Dosarul Motorina in care este implicat si fostul sef ANAF Sorin Blejnar se intoarce la Tribunalul Brasov. Asta a decis Curtea de Apel Brasov dupa ce a judecat recursul procurorilor DIICOT la sentinta Tribunalului care a dispus refacerea urmaririi penale.
Curtea de Apel a admis recursul procurorilor DIICOT si a dispus trimiterea dosarului la Tribunal pentru continuarea procesului in care 17 persoane fizice printre care si Blejnar si sase persoane juridice sunt acuzate de evaziune cu produse petroliere. Fostul sef Anaf Sorin Blejnar este acuzat de sprijinire a unui grup infractional organizat si complicitate la evaziune fiscala.
Printre inculpati se numara si doi sefi din cadrul Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale Brasov, Claudiu Monea si Dorel Ciobanu, dar si fostul deputat brasovean Vasile Bran.
Dosarul are 66 de volume a cate 200-250 de pagini iar Vama  Brasov si Directia Generala a Finantelor Publice s-au constituit parte civila in acest dosar pentru un prejudiciu de peste 22 milioane de lei din evaziune cu produse petroliere.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.