FC Brasov trebuie sa castige partida cu Ceahlaul Piatra Neamt

FC Brasov trebuie sa castige partida cu Ceahlaul Piatra Neamt

0 223
FC Brasov va intalni vineri 5 aprilie incepand cu ora 19:00 pe stadionul Tineretului, in fata propriilor suporteri, formatia Ceahlaul Piatra Neamt, intr-un meci contand pentru etapa a XXV-a a Ligii I.
Daca remiza cu Universitatea Cluj de acum doua runde a avut darul sa ii indispuna pe "stegari", pentru ca ea a venit pe fondul unei prestatii slabe a jucatorilor brasoveni, egalul reusit in deplasarea de la Medias a fost obtinut ca urmare a jocului bun al echipei, unul vizibil in crestere, si putem spune ca la cum au decurs ostilitatiile pe teren "stegarii" au fost ghinionisti ca nu au revenit cu toate cele 3 puncte din partida cu Gaz Metan.
In aceste conditii, dar mai ales pentru faptul ca vineri de la ora 19.00 "galben-negrii" vor evolua in fata propriilor suporteri, victoria in partida cu Ceahlaul Piatra Neamt, o echipa angrenata in lupta pentru evitarea retrogradarii, este mai mult decat necesara, putem spune ca a devenit obligatorie.
Antrenorul lui FC Brasov, Adrian Szabo, considera meciul cu nemtenii ca fiind "unul foarte dificil pentru ca adversarii nostri formeaza o grupare care practica un joc in viteza si dispune de jucatorii necesari pentru realizarea acestuia. Nu o spun din complezenta, dar dupa modul cum au inceput acest retur, nemtenii nu sunt o echipa care sa se bata pentru evitarea retrogradarii si acesta este cel mai important aspect de care trebuie sa tinem cont in partida de vineri pentru a nu avea surprize. Totusi, evoluand pe teren propriu, nu avem alta varianta decat victoria".
In partida cu Ceahlaul va reintra mijlocasul Bruno Madeira, in vreme ce "capitanul" Cristi Ionescu este nerefacut dupa accidentarea la umar, iar Iulian Popa si Paun sunt suspendati.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.