Cupa Barcaciu organizata in muntii Fagaras

Cupa Barcaciu organizata in muntii Fagaras

0 236

Cabana Barcaciu ii asteapta pe iubitorii schiului de tura, cu minima experienta in acest sport, sa ia parte la editia a 3-a a evenimentului Schi de tura la Barcaciu, desfasurat intre 19 si 21 aprilie 2013 in partea vestica a Muntilor Fagaras.

In cadrul programului vor avea loc dezbateri, excursii, exercitii si demonstratii in domeniu, cerintele minime in ceea ce priveste echipamentul fiind: schiuri si clapari de tura, bete de schi, piei de foca, coltari pentru clapari, piolet, lopata de avalansa, lanterna frontala, termos, 2 perechi de manusi, haine adecvate pentru ture de iarna, trusa de prim ajutor, pieps si sonda de avalansa (cei care detin) si harta zonei. Participantii vor beneficia de o reducere cu 30% la cazare.

Acest program este sustinut de catre Cabana Barcaciu, Serviciul Public Judetean Salvamont Sibiu, Asociatia Ecouri Verzi, Iulian Cozma – Outdoors Adventures, Montrek si Almontes.

Mai multe informatii puteti obtine la tel. 0740.059.805 (Mihai Petre), la adresa barcaciu@yahoo.com sau pe www.barcaciu.ro.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.