JEGURI UMANE GEN …VICTOR CIUTACU!

JEGURI UMANE GEN …VICTOR CIUTACU!

0 237
Sorina Matei, jurnalistă RTV, a reacÈ›ionat extrem de tăios la adresa lui Victor Ciutacu, după ce acesta a anunÈ›at că pleaca de la Antena 3 si va fi coleg cu ea la postul TV al alunecosului Ghitza SRI. Cum Ciutacu o usuise acus 3 ani din curtea lui Voiculescu, iată ce dejectii ce a scris Sorina Matei, cu aceeasi "voce" scartzaita de se aud polipii inca neoperati (pe blogul personal) într-o caracterizare, adevarat… foarte dinamica a lui Victor Ciutacu.
Si n-am zice ca nu l-a "ghicit".
Ce nu stie ea, este… de ce a plecat Ciutacu "dincolo"! Ii spunem noi in premiera: Jurnalul National e pe faras financiar, de-acolo isi lua Ciutacu grosul parnosului, vreo 4.500 euro lunar. Cum la sfarsitul lui aprilie, acolo se-nchide taraba, afland mai devreme, descurcaretul "fepesist" trebuia s-o taie undeva convenabil…
Adevarat, este pacat de Tuca: n-a inteles ca un ziar inseamna si altceva decat un …saptamanal scos zilnic! Dar nu e pacat de Ciutacu…
Si acum cititi-o pe nazala "realizatoare" RTv. :
"Un individ care pupă în fund infractorii, lumea crimei organizate, pune puÈ™căriabilii pe piedesal È™i îi ridică în slăvi cu gura plină non stop la televizor, nu se poate numi jurnalist.
Se poate numi cel puÈ›in …prietenul lor.
Un posesor de orificii È™i atât, dar care n-a făcut o zi de teren în viaÈ›a lui, nu are respect pentru meserie, pentru valori È™i principii È™i care, mai È™i suge bani de la instituÈ›ii ale statului (vezi cazul APAPS) – dar È™i din alte afaceri, nu poate fi "om de presă".
Poate fi cel puțin un oportunist.
În ultimii 5 ani, acest personaj a aruncat cu atâtea tone de noroi, mizerie, rahat È™i lături în oricine i-a stat în cale, în oricine i-a afectat interesele penale È™i financiare până la urmă, încât numele lui mie îmi provoacă silă. Pentru jegurile umane gen Ciutacu nu contează niciodată adevărul. Și nici unul din fundamentele esenÈ›iale ale vieÈ›ii: acela de "a fi cinstit È™i corect". Omul e construit să fie o hazna. Un mahalagiu È™i fustangiu de cea mai joasă speță care a avut grave probleme cu JustiÈ›ia, un "tonomat în euro" cum perfect È™i absolut corect i-a spus preÈ™edintele Băsescu (È™tie Ciutacu de ce), un posesor de legitimaÈ›ie de presă care-È™i transformă È™paga în brand personal, în presa asta, în viaÈ›a asta, pe lumea asta, nu poate da lecÈ›ii nimănui. Un om care până la urmă trăieÈ™te din È™păgi pe bandă rulantă ar trebui trimis la coÈ™ul de gunoi de efectiv toată lumea È™i nicidecum "reevaluat".
Eu nu reevaluez.
Pe Ciutacu, l-am aruncat la ghenă acum vreo 3 ani. Un lingău perfect căruia-i dă prietenul Vanghelie (gruparea Cătălin Voicu – Mitică Iliescu) o locuință socială pentru handicapaÈ›i la care nu renunță când îÈ™i ia penthouse de sute de mii de euro, stă cu posteriorul într-un BMW seria 3, încasează mii de euro lunar, se îmbată prin restaurante de lux cu politicieni È™i oameni de afaceri importanÈ›i È™i foarte controversaÈ›i, îl vedeÈ›i deseori că plânge ….pe umerii pensionarilor.
În viaÈ›a asta, cam câtă nesimÈ›ire È™i cât tupeu poÈ›i să ai?
Dar ca să faci toate astea, trebuie să te numești Victor Ciutacu. Bine ai venit!"
 
p.s.
D-VOASTRA, CITITORII, CE PARERE AVETI?
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.