Vrea sa ii duca pe brasoveni in Europa

Vrea sa ii duca pe brasoveni in Europa

0 227
Constantin Zotta noul presedinte al fromatiei FC Brasov, a afirmat in conferinta de presa sustinuta la sediul clubului brasovean, ca isi doreste ca echipa de sub Tampa sa ajunga din nou acolo unde a fost odata si anume in cupele europene.
Dar pentru a ajunge acolo Zotta vrea ca echipa sa nu ajunga in situatii delicate asa cum sunt alte echipe din fotbalul romanesc care se zbat in datorii. Noul presedinte al brasovenilor are si un plan in care ne spune ce va face ca echipa sa ajunga din nou in Europa si anume: "deocamdata nu voi schimba nimic".
"Ma bucur ca am venit la Brasov. Am primit aceasta oferta si am luat decizia relativ greu, dar cu gandul de a face treaba, alaturi de toti cei care reprezinta FC Brasov. Nu este un moment prea bun pentru fotbalul romanesc si cel international, de aceea pot spune ca a fost greu pentru mine sa iau această decizie. Doresc ca sa nu ajungem in situatii delicate, asa cum au ajuns alte cluburi si sa creştem performanta sportiva, prin obtinerea unor rezultate bune.
Patronul echipei a fost foarte deschis cu mine, a apreciat ideea, conceptul economico-financiar, dar si sportiv, pe care i l-am prezentat. FC Brasov este un club bun, cu traditie si oricine cred ca isi doreste sa lucreze aici. Deocamdata, nu voi schimba nimic, ci voi incerca sa fac o analiza, sa vedem ce va mai fi pana la finalul acestui campionat. Nu am discutat nimic despre problema antrenorului si nici nu am venit cu vreun antrenor.
Voi discuta maine dimineata si cu baietii, iar primul obiectiv este victoria la Medias. Un alt obiectiv, cu bataie mai lunga, este sa readucem Brasovul in cupele europene. De ce nu, chiar de anul viitor…Este un colectiv tanar, valoros si nu ascund ideea de a mai coopta jucatori la echipa”, a afirmat noul presedinte al brasovenilor Constantin Zotta.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.