In Poiana Brasov se schiaza mai bine ca in plin sezon

In Poiana Brasov se schiaza mai bine ca in plin sezon

0 233
Ninsoarea de saptamana trecuta a asternut un nou strat peste cel batatorit de pe partii, cozi nu mai sunt la instalatiile de transport pe cablu iar preturile au scazut. Cum vremea se mentine rece, monitorii spun ca, anul acesta, in Postavaru se va putea schia pana la jumatatea lunii aprilie.
Daca in Brasov e primavara, in Poiana iarna este la ea acasa. Vremea rece de saptamana trecuta si precipitatiile cazute au facut ca partiile din Poiana Brasov sa fie mai bune decat in februarie. Pe partia Bradul, de exemplu, exista pana acum un strat de 60 de centimentri de zapada batatorita, iar saptamana trecuta ninsoarea a pus inca un strat de 20 de centrimentri de zapada numai buna pentru schiat.
Conditiile excelente si temperatura placuta de afara au readus schiorii pe partii. La telescaun si telecabine nu mai sunt cozile din ianuarie, preturile mai scazute decat in plin sezon, asa ca norocosii care si-au programat vacanta in Poiana in aceasta perioada se bucura din plin.
In aceste zile se anunta vreme rece si precipitatii. Schiorii si instructorii spun ca, daca va mai ninge, asa cum spune prognoza, se va putea schia fara probleme pana la jumatatea lunii aprilie.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.