Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: Vremea se incalzeste!

Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: Vremea se incalzeste!

0 232
Vremea va intra intr-un proces de incalzire la inceputull saptamanii, devenind normala din punct de vedere termic pentru aceasta data. In jumatatea de vest a tarii cerul va fi mai mult noros si, mai ales spre seara si noaptea, local va ploua. In restul teritoriului cerul, variabil ziua, se va innora in a doua parte a intervalului, iar ploile se vor semnala izolat.
 
 
Marti, in tara, vremea va continua sa se incalzeasca, devenind calda pentru aceasta perioada a anului. In vestul, centrul si nordul tarii, cerul va prezenta innorari si, indeosebi in timpul zilei, va ploua. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restranse, mai ales spre seara si noaptea.
La Brasov vremea va continua sa se incalzeasca, devenind normala din punct de vedere termic pentru aceasta perioada. Cerul, senin in prima parte a zilei, se va innora treptat spre seara. Sunt şanse de ploaie care se poate transforma in lapoviţă sau ninsoare.

Vantul va sufla moderat spre tare, din sector vestic. Temperatura maxima va fi de 6/8 grade Celsius.
La munte, vantul va sufla tare, iar precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. In cursul zilei vantul va avea unele intensificari in regiunile vestice si estice.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 grade in nordul Moldovei si in depresiuni si 18 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre -2 si 8 grade. In zonele joase vor fi conditii de ceata.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.