Asistenta maternala Udrea e insarcinata cu PDL

Asistenta maternala Udrea e insarcinata cu PDL

0 254
Nepotelul nenascut al lui Traian Basescu va mai astepta pentru o plimbare in Cismigiu de mana cu bunicul. Presedintele are alte planuri decat deambulatul cu un mucos in parc la incheierea mandatului de la Cotroceni, asa cum planuiesc ursitoarele din jurul leaganului si cobele din partid.
Sa recunoastem ca nu-i mare pierdere, totusi; n-ar fi trecut mai mult de-o saptamana-doua pana cand Protectia Copilului i-ar fi gasit pe cei doi la o terasa, cum de altfel anticipa si bunicul Basescu intr-un interviu la televizor.
Pana sa se ocupe de naparstocul Elenei Basescu, seful statului are de luat in plasament ditamai partidul, un minor pe piata politica, aproape confiscata de Putere.
PDL-ul pazit de buldogul Blaga nu da semne ca mai poate merge singur in picioare si se deplaseaza de-a busilea prin Parlament, unde emite doar un scancet politic de nelauat in seama. Asa ca Traian Basescu nu se mai retrage sa toarca la gura sobei ca pensionarul, asa cum zicea deunazi. Cand si-a reamintit si de demisia in cinci minute pe care o anunta in urma cu niste ani, de care lumea pomeneste acum doar ca de una din goangele prezidentiale care au facut voga, si nu de o minciuna gogonata incalificabila pentru un sef de stat. Pensionarea in cinci minute e ratata inca de-acum.
Prezidentul ramane in viata activa si nu oricum. Incepe de la copilaria politica si adopta PDL-ul, abandonat la orfelinat dupa ce a trecut pe la mai multi parinti si a dovedit ca, intarcat, nu e in stare sa stea singur pe picioare.
Pana cand il va prelua Traian Basescu, minorul pedelist in scutece portocalii va ajunge la asistenta maternala Elena. Nu Basescu, ci Udrea. Daca prima e gravida cu un baietel sau o fetita, cealalta Elena (remarcati ca suntem ca-n parabolele biblice cu cealalta Marie) este si ea insarcinata cu partidul. Anatomic un baiatel, dar dupa cum se comporta in politica in ultima vreme, o fetita plangacioasa.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.