Exista un centru ocult al puterii in Cluj? Miza: 1 miliard in...

Exista un centru ocult al puterii in Cluj? Miza: 1 miliard in 4 ani!

0 256
 
Boc l-a infrant din nou pe Ioan Rus
Daca exista sau a existat intotdeauna un centru ocult al puterii in Cluj a fost intrebarea la care se incearca a se raspunde in cele ce urmeaza.
Revolutia din 1989 doar i-a scos la suprafata pe profitorii ei. Printre ei se numara sigur eminenta cenusie ( nr.1) Ioan Rus, eternul… perdant in orice campanie politica s-a implicat. A pierdut in anii ’90 primaria Clujului cu un jenant 5% in fata lui Gheorghe Funar, a fost impreuna cu "partida" si partidul sau impotent in Cluj. A fost complicele moral al lui Gheorghe Funar in cele trei mandate ale sale. Probabil ca 12 ani de funariotism nu puteau sa existe fara complicitatea PSD Cluj si mai ales a liderului sau informal de 20 de ani Ioan Rus. Care a si ajuns ceea ce este prin complicitatea serviciilor secrete romanesti. Dar nu despre asta este vorba pana la urma.
Ioan Rusa incercat sa-l invinga pe Boc si n-a reusit. Acum trimisul sau, senatorul Marius Nicoara, a esuat la limita in incercarea de a rapi PDL-ului primaria Clujului. Asistam la aceeasi piesa de teatru, vedem acelasi grup de oameni care de 20 de ani domina Clujul in toate sectoarele: economic, financiar, politic, invatamant superior.
Lor, ocultilor, nu le-a convenit nicio secunda ca Sorin Apostu si Alin Tise, oamenii PDL-ului, dominau judetul sub obladuirea lui Boc… Si atunci a inceput jihadul. Sorin Apostu, primarul garantat de Emil Boc a fost arestat, Bica ajungand si el dupa gratii. De ce? Pentru acuzatii de coruptie ei sunt trimisi dupa gratii preventiv. Ei au fost sacrificati pentru a se deschide partie libera candidatului USL la Primaria Cluj. Asta au vrut papusarii. Sa reseteze jocul politic. George Maior, directorul SRI, este finul lui i Ioan Rus, iar profesorul Liviu Maior, tatal actualului securist sef, este nasul de casatorie al lui Ioan Rus. Totul in familie… Sorin Apostu a fost victima SRI: Nu stiu daca este vinovat sau nu, dar potrivit legii, pana la o sentinta definitiva a instantei supreme este nevinovat. Asta nu-l ajuta cu nimic pe Apostu. Doar trebuie sa dam exemple ca ne facem treaba…
Deci ca sa recapitulam: Nasul si finul ii baga la puscarie pe Apostu si pe Bica, pe marturia unei singure nenorocite, Aspazia Droniuc. Care n-a aparut niciodata pana acum in fata instantelor, iar jocul de la Cluj a fost resetat. In mod normal "perla coroanei" trebuia sa cada in poala lui Nicoara. Apostu ar fi castigat primaria cu 60-70%, daca nu era arestat, acum nu mai e, iar Boc, ca acum 8 ani, este trims din nou sa castige Clujul. L-a castigat ! Miza, un miliard de euro in patru ani. Asta e miza financiara a „ocultei” care domina Clujul si in plus miza intaietatii pentru partidul care a spart… fieful PDL-ului. Nu i-au ajutat nici rectorii care le-au sustinut pe Nicoara, nici magariile care le-au pus in posta. De ce Boc a castigat iar Tise nu, deci total invers cum o dadeau presarii de serviciu?!
(Sursa: Liviu Man- Gazeta de Cluj)
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.