Inca o echipa din fotbalul romanesc se confrunta cu probleme grave

Inca o echipa din fotbalul romanesc se confrunta cu probleme grave

0 249

Dumitru Dragomir presedintele Ligii Profestioniste de Fotbal (LPF), a catalogat drept "foarte grava" situatia clubului Otelul Galati si a afirmat ca spera ca problemele de acolo sa se rezolve repede pana nu incep sa investigheze procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). El nu a dorit sa dea amanunte, dar a adaugat ca "unii" vor sa ia bani din fotbal in loc sa investeasca.

"La Galati e o problemă care ar trebui sa se stinga repede pana nu intra DNA-ul pe fir acolo. Sunt unii care au venit sa ia bani din fotbal, nu sa bage bani in fotbal si asta e grav. Daca nu se rezolva problemele repede e posibil ca Otelul si sa retrogradeze, chiar daca acum sunt la -8 in clasamentul adevarului", a spus Dragomir.

Intrebat daca este vorba despre banii reveniti clubului Otelul Galati din participarea in ediţia 2011-2012 a Ligii Campionilor si despre noul proprietar al clubului, omul de afaceri Dan Adamescu, Dragomir a raspuns: "Nu stiu, nu vreau sa vorbesc mai mult. Cunosc ce s-a intamplat, cu amanunte, dar nu pot sa vorbesc. Il las pe Marius Stan (fostul presedinte al clubului si actualul primar al orasului Galati) sa vorbeasca. Trebuie sa stranga randurile acolo. Banii pot sa ii ia, dar sa nu distruga un oras".

Cristinel Stavaru

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.