Brasovenii l-au pierdut pe Hadnagy

Brasovenii l-au pierdut pe Hadnagy

0 233

FC Brasov l-a pierdut pe atacantul Attila Hadnagy, care a decis sa isi rezilieze contractul cu gruparea de sub Tampa, si sa plece la formatia FC Botosani. Din pacate "stegarii" au pierdut un jucator valoros care a ramas la echipa in utlimii sapte ani. Astfel dupa mai bine de o luna de negocieri, atacantul brasovean a acceptat oferta clubului FC Botosani iar de luni se pregateste cu formatia moldoveana.

Cornel Sfaiter, presedintele clubului FC Botosani spune ca Hadnagy a semnat un contract pana in vara, cu posibilitatea de prelungire, daca ros-alb-albastrii reusesc promovarea in prima liga.

„Ne-am inteles pana la urma cu Hadnagy. El si-a reziliat contractul cu FC Brasov si a acceptat sa vina la Botosani. Este un jucAtor pe care l-am dorit. Am mai avut discutii si cu alti atacanti dar important este ca am reusit sa-l aducepe pe Hadnagy. Este un jucator cu experienta si sper sa se integreze cat mai repede si sa ajute echipa in returul campionatului. Acesta este ultimul transfer pe care il vom face pentru returul campionatului. Am mai avut discutii si cu un jucator chilian dar nu ne putem baza pe acesta. In cazul jucatorilor straini dureaza destul de mult formalitatile care trebuie facute si in plus ei au nevoie de o perioada de adaptare. Daca va veni, ne vom baza pe el din sezonul urmator”, a spus Cornel Sfaiter.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.